Festlig melon-dessert med is

Vil du gøre lidt ekstra ud af desserten, så server en festlig melon-dessert. Her i familien har de altid været et stort hit.

melondessert

Det skal du bruge:
1/2 galiamelon pr. person
Is
Frisk frugt
Pynt

Sådan gør du:
1. Galiamelonen skæres skråt, så den får takker. Start på midten og skær på skrå hele vejen rundt. Sørg for at skære dybt, så er den nemmere at halverer, når du har skåret hele vejen rundt.

2. Udhul melonen med en ske. Gem indmaden, hvis du bruger en melonske, får du flotte melonkugler, som kan bruges til fyld. Hvis du har rester tilbage af melonen, kan det bruges til salat eller kold melonsuppe. FOR VI SMIDER IKKE MAD UD. 🙂

3. Fyld melonerne med masser af lækker is (kugler) og frisk frugt efter årstiden.

4. Pynt ned flødeskum, flag, chokolade, lys, eller hvad du nu har.

Velbekomme og madglade hilsner fra Sanne.

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *