En festlig strømpenisse-roligan

roligan

I vores familie følger vi altid med, når de danske håndbolddrenge spiller landskampe. Begge mine børn har spillet håndbold i mange år, og selvom jeg ikke forstår reglerne, er jeg bidt af spillet, og lever mig meget ind i det.

Derfor har jeg lavet en landsholdsmaskot i form af en roligan, der er lavet af uld og nylon, ligesom når man laver strømpenisser. Han er en festlig fætter, der altid er med, når der er landskampe i fjernsynet. Han har dog stadig ikke noget navn, så hvis du har en god idé, så skriv en kommentar med dit forslag 🙂

Kreative hilsner fra Sanne.

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

5 Comments

 1. 6. juni 2015 / 09:07

  Han er så sjov og fin. Jeg tænker, Ludwig vil være et godt navn 🙂

  • Sanne
   11. juni 2015 / 14:26

   Hmmmm. Katrine. Godt forsøgt. Hvad med Holger (danske) ?

   • 11. juni 2015 / 14:37

    Hehe Holger Danske er god 🙂

 2. marianne petersen
  9. juni 2015 / 18:26

  Hej Sanne. Jeg glæder mig meget til at følge din blog og se dine kreative sider, selvom jeg godt kender dem. Jeg nyder min pensionisttilværelse.
  Kærlig hilsen
  Din tidligere 3f kollega fra Hillerød
  Marianne

  • 10. juni 2015 / 14:27

   Kære Marianne. Dejligt at høre fra dig og glædeligt du følger min blog Herligt du nyder pensionisttilværelsen. Kan man andet? Nyd det og sommeren med. Knus og kærlige tanker fra Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.