Et herrekort med en hjertelig hilsen

SÅ SKAL DER SIGES TILLYKKE MED DETTE HERREKORT 🙂

herrekort

Så blev det lige til endnu et herrekort, som snart skal postes. Jeg holder nu engang af den gamle tradition med et brev i postkassen og aflevering fra postbuddet 🙂 Det er altså så hyggeligt i disse digitale tider. Nedenfor kan du se, hvilke materialer jeg har brugt til kortet, som er holdt i sort og hvidt. Ikke fordi det skal være sørgeligt, men fordi jeg synes det passer godt som et herrekort.

Sådan laver du dette herrekort:

Fold et stykke sort karton til færdigt mål: 13,5 x 18,5 cm
Skær et stykke hvidt karton: 12,5 x 17,5 cm

Herefter har jeg kommet sort ink på indersiden af Spellbinders 3D M-Bossabilities Framed Labels Eighteen E3D-006 og sprayet lidt vand på (2 til 3 sprøjt). Kom herefter det hvide stykke karton i folderen og kørte det igennem min maskine. Denne metode kaldes Dynamic letterpress. (Så ved vi det).

Derudover har jeg brugt Spellbinders Labels Eighteen nr. 3 og 4, samt clear stamp: Hjertelig tillykke, som jeg har købt hos Luna Hobby – tjek det ud her

Køber i øvrigt de fleste af mine materialer hos Luna Hobby, da der er et super udvalg og fin betjening. Der med med fordel også handles online 🙂

Papsugerøret samt perler har jeg købt i Søstrene Grene.

Tillykke_1
Her kan du se, hvorledes jeg har inket Framed Labels Eighteen!

Mange kreative hilsner fra Sanne <3

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.