Fødselsdagskort med strømpefigurer

Er du ligesom jeg, bidt af håndarbejde og synes du også strømpefigurer er uimodståelige, så kig med her.

Jeg elsker mine små nuttede strømpefigurer. Det er simpelthen så hyggeligt, at sidde med nål og tråd og vente på, hvilken finurlig strømpefigur, der finder vej til min stue. Uanset, hvor mange strømpefigurer jeg syr, bliver ingen ens. Hver og en, får hver deres unikke personlighed og ansigtsudtryk.

Jeg har foræret mange fødselsdagskort væk, med disse herlige strømpefigurer og de vækker altid stor glæde 🙂

Her kan du hilse på nogen af mine strømpefigurer, som alle er flyttet hjemmefra:

Strømpefigurer_1 strømpefigurer_2 strømpefigurer_3 strømpefigurer_4 strømpefigurer_5 strømpefigurer_6 strømpefigurer_7 strømpefigurer_8 strømpefigurer_9 strømpefigurer_10 strømpefigurer_11 strømpefigurer_12 strømpefigurer_13 strømpefigurer_14 strømpefigurer_15

Mange kreative hilsner fra Sanne

Kunne du også tænke dig at sy strømpefigurer eller strømpenisser, så find inspiration hos Ulla Påske. Se hendes hjemmeside her.

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.