Gaveæske til konfirmanden

Gaveæske til konfirmanden, lige til at fylde masser af penge i. Der er plads til mere end kr. 1.000,00 hvis du lægger 20 kroners mønter i. Nå ja, jeg siger det bare 🙂

Gaveæske
Toffifee i forklædning, som sød gave til konfirmandinden.

Ved godt motivet er det samme som et tidligere kreeret konfirmationskort, men nogen gange er det jo skønt, ikke at skulle opfinde den dybe tallerken igen 🙂

Du kan derfor se oversigten over de dies jeg har brugt, ved at trykke her

Derudover har jeg gjort som følger:
Et stykke lyserødt karton skæres i målene 17,5 x 28,5
Fals: 6,5 – 8,5 – 19,5 – 21,5
Skær 2 endestykker, ligeledes i lyserød med målene 1,9 x 10,7
Et stykke hvidt karton: 17 x 10,4 (embosses)
Lyserød: 13 x 8,7
Hvid: 12,4 x 7,9
Billede: 12 x 7,5

Gaveæske1
Her ses den tomme æske Toffifee (mums chokoladerne smagte godt), det falsede stykke karton og endestykkerne. Klar til db.klæbende tape og montering.

Gaveæske2Her er vist nogle af udskæringerne samt blonde og stofroser, købt i UK.

Gaveæske3Flere materialer. Roserne er fra WO.

Gaveæske4De 2 små sølvperler er monteret midt på endestykkerne. Perlerne i længde på langs på begge sider samt foroven. Sølvkorset har fået lyserødt bånd og sløjfen lavet på min sløjfebinder. Håber jeg får lavet en video med “how to do” i næste uge.

Når æsken er proppet med penge lægger jeg en personlig hilsen ovenpå. Tekst skrevet på CPU, printet på hvid karton og herefter har jeg brugt Dies nr. 5 (9,8 x 14,9 cm) fra Spellbinders Matting Basics A til at skære ud med.

DAGENS TIP:
Diesen fra SB Flourish Corner kan godt drille, når kartonen skal tages ud. Jeg lægger derfor bagepapir imellem. Så glider det lidt nemmere. Men men men, jeg har hørt i min øresnegl, at det papir som slagteren pakker fersk kød ind i, skulle være meget bedre. Så afsted til slagtermesteren for at tigge papir. Det SKAL da prøves!

Hvis du vil se nogle af de andre Toffifeeæsker jeg har lavet, så kig her

Dette var mit tilbud til dig for i dag. Tak fordi du kigger med.

Mange kreative og glade hilsner fra Sanne <3

facebook_billede

 

Følg med på Facebook her!

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.