Se mit julekort fra The Paper Craftings julekalender

Mit julekort til The Paper Craftings julekalender.
Mit julekort til The Paper Craftings julekalender.

Jeg har været så heldig, at jeg har deltaget i The Paper Craftings julekalender med et af mine julekort. Thepapercrafting.com er en skandinavisk hjemmeside, hvor du kan finde masser af inspiration til scrapbooking i alle afskygninger.

Er du ligesom jeg, vild med at lave kort etc. så kig endelig forbi den skønne hjemmeside her. Du kan også følge den på Facebook og Instagram.

Hele december måned er der lavet en julekalender på siden: Jagten på de otte kortfremstillere, hvor der i øvrigt er udloddet en flot præmie 🙂 Jeg valgte at lave ovenstående julekort til julekalenderen, da jeg synes, at lys er med til at sprede julehygge. Af sikkerhedsmæssige årsager har jeg brugt et led fyrfadslys 🙂

Hvis du vil se de flotte artikler, som dygtige Maritt Pedersen har lavet om mig og mit bidrag, kan du finde dem her:

10. december – Mit julekort

11. december – Syltede nissenumser

12. december – Jul i Sverige

Mange kærlige julehilsner og ønsket om en glædelig jul.

Sanne <3

Følg med på Facebook her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.