Kort med Stevns Klint, som er på Unescos verdensarvsliste

I KAMPENS HEDE HAR JEG LAVET ET KORT MED MOTIV FRA STEVNS KLINT, SOM KOM PÅ UNESCOS VERDENSARVSLISTE SIDSTE SOMMER.

Jeg har godt nok haft travlt i dag, så vejledningen bliver sparsom 🙂 Håber, du bærer over med mig. Jeg står næsten med det ene ben i Grækenland – på min yndlingsø, Tilos. Har så mange søde venner på øen, og nåede lige at lave et kort til en af mine dejlige græske venner. Synes, det var svært at finde på noget, så valgte at lave et kort med et motiv af Stevns Klint, som kom på Unescos verdensarvsliste sidste år. Så lidt stolt kan jeg vel godt være over at være Stevnsbo.

Stevns Klint

AF MATERIALER HAR JEG BRUGT:
Spellbinders 5×7 Matting Basics A, die 7, 6, 5, 2 samt Fancy Lattice S5-152 og sidst men ikke mindst A2 Matting Basics A: Long Rectangle
Joy Crafts: Under the sea: 6002/0329.

SÅDAN HAR JEG GJORT:
Lav basiskort: Se hvordan her
Du skal bare gøre det vandret i stedet for lodret 🙂

Når Fancy Lattice er lavet, bruger du lige dies 5, så den får korrekt størrelse. Firgurerne fra Joy Craft har jeg sværtet med blå ink, inden jeg har taget dem ud af diesen.
Til billedet har jeg brugt Dies 2.

Nu er det bare at samle det hele med klæbepuder mm. samt gode ting, du finder i gemmerne. Held og lykke med projektet.

Kreative hilsner fra Sanne <3

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.