Kort til dreng fra Grækenland

Jeg rejser til Grøkenland, nærmere betegnet til vidunderøen Tilos, i morgen tidlig. Jeg har efterhånden været der mange gange, og har mange søde græske venner. Jeg kender blandt andet en lille dreng, som desværre og på sørgeligste vis har mistet sin unge mor til kræften. Har berørt mig dybt, og jeg vil derfor forsøge at forkæle ham med Legoklodser og et fint lille kort fra DK.

grækenland

JEG HAR LAVET KORTET MED FØLGENDE MATERIALER:
Spellbinders 5×7 Matting Basics A, Die 7 til selve kortet. Die 6 til det blå karton,  Die 5 til motivet med biler. Til billedet med bilen er brugt Die nr. 2. Til rammen er brugt Die 2, 3 og 4. Til min  CPU skrevne tekst har jeg brugt A2 Matting Basics A: Long Rectangle.
Fra Marianne Design har jeg brugt Anja Large Oval LR0236, som efterfølgende er halveret.
Hatten er fra Joy Crafts Balloons & Hat die.
Billedet med bilen har jeg fundet på Google. Brugte søgningen: Car Clipart blue.
Strimlen i midten med bilmotiver, har flg. mål: 17 x 3 cm.

Kig her, hvis du vil se, hvordan jeg har samlet kortet og lavet rammerne.
Jeg har i øvrigt sværtet hatten med blå ink, inden jeg tog den ud af Diesen. Herefter er den pyntet med lidt glimmer.

Håber, du kan bruge min ide 🙂

Nu får du i hvert fald fred for mig et stykke tid. Jeg skal have fundet kufferten og mine vandrestøvler frem. På gensyn!

Kreative og glade feriehilsner fra Sanne <3

facebook_billede

Følg med på Facebook her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.